Hvem er vi?

Digital Dogme er din digitale andelsbevægelse

Ambitiøse danske virksomheder er rygraden i Digital Dogme og bidrager alle til udviklingen af foreningen og udbredelsen af digitale erfaringer til andre virksomheder på tværs af brancher.

 

Digital Dogme er foreningen for dig, der ønsker at styrke din virksomheds digitale kompetencer

De ansatte er din virksomheds største styrke, og med et medlemskab af Digital Dogme får du mulighed for at gøre dine medarbejdere endnu stærkere. Formålet med Digital Dogme er at opkvalificere dine ansattes digitale kompetencer indefra. Samtidig er det foreningens vision at skabe en bevægelse, hvor du som medlem forpligter dig til at uddanne dine medarbejdere og dele viden og erfaringer med de andre medlemsvirksomheder.

 

 

Learning Academy

Den digitale andelsbevægelse: Fra en virksomhed til en anden

Danske virksomheder investerer hvert år store summer i intern opkvalificering af egne medarbejdere. Disse læringsforløb er normalt ikke tilgængelige for andre end virksomhedernes egne medarbejdere.

Digital Dogme videreformidler som de eneste i Danmark kurser og læringsforløb, der er udviklet og afprøvet af danske virksomheder til virksomhedernes egne medarbejdere eller kunder.

De mange læringsforløb stilles til rådighed af Digital Dogmes medlemmer til gavn for andre virksomheder, deres medarbejdere og Danmark. Vi kalder det den digitale andelsbevægelse: hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange?

 

Læs mere om os

 

Digital Dogme er støttet af Industriens Fond